Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-22 20:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/sminkbloggen/2010/03/10/nagot-alldeles-sarskilt-chanels-particuliere-6648/

Sminkbloggen

Något alldeles särskilt – Chanels Particulière

Nu har jag blivit stoppade av trevliga kvinnor så många gånger de senaste dagarna. På gatan, i butiker, på jobbet, i kaffekön, you name it!

Alla vill de veta vad jag har på naglarna.

Ni får väldigt gärna fortsätta fråga, men för er som är för blyga för att komma fram: lacket heter Particulière och ingår i Chanels vårkollektion Les Impressions de Chanel.

här ser det ut:

Chanels Le Vernis Particulière, 245 kronor. Som vanligt med Chanels lacker är det så glansigt att det fått med sig en bra bit av solen i den här bilden, som ger nagelkanten en ljus aura. Och det gör väl ingenting, som vi längtat efter den!

Trots att jag träffat honom och anat hans stora ödmjukhet undrar jag ändå hur han gör, hur han vet att våren 2010 kommer alla kvinnor att desperat längta efter ett dammigt brunt nagellack.

När Peter Philips, Chanels Global Creative Director for Makeup, häller nagellack i en flaska brukar det bli någonting alldeles särskilt.

Som vanligt är det inte lätt att få tag i, jag vet att det sålde slut på en gång, men ryktena säger att en påfyllning ska vara på väg och att den redan nått vissa butiker.

Senast i går träffade jag en kvinna som sa ”när det gäller nagellack är jag beredd att göra nästan vad som helst.”

Jag förstår henne.

Händerna är det jag ser mest av mig själv hela dagarna och rätt färg på naglarna kan verkligen matcha mitt humör och göra hela dagen lite, lite bättre. Och väldigt speciell.

 
Läs också: Våren 2010: De smutsiga pastellerna är här!

Läs också: Rouge Coco – Peter Philips nya läppstift för Chanel

Om du inte får tag i lacket kan jag också tipsa om Scratch Nails Dusty Mocca, det är ljusare och lite gråare, men också väldigt fint, eller något av lackerna i Depends vårkollektion.

Till Sminkbloggens inlägg om nagellack