Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-02 06:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/sminkbloggen/2010/04/11/raddare-for-trotta-ogon-inliner-kajal-blonde-6932/

Sminkbloggen

Räddare för trötta ögon – Inliner Kajal Blonde

Har du haft en jobbig natt? Eller är du bara väldigt trött?


Du har säkert provat vit kajal innanför den nedre fransraden i ett försök att se lite piggare ut. Ibland kan det kännas lite för hårt, eller helt enkelt ge för mycket kontrast mot ett rödtrött öga.


Prova då istället med en beige, hudfärgad kajal, gärna en som är till särskilt för att kunna användas innanför fransraden utan att rinna bort. Ett bra budgetalternativ är Isadoras Inliner Kajal, 72 kronor.


Den finns i fyra färger, den vita nr. 50 Satin White, den svarta nr. 51, Indian Black, den bruna nr. 52 Indian Dark Brown och den beigerosa nr. 56, Blonde.


Svart eller mörkbrun kajal innanför nedre fransraden kan rama in ögat och ge ännu mer dramatik åt ett par sotade ögon medan en vit kajal kan göra en färgglad 80-talsinspirerad makeup ännu lite piggare och gladare. 


Men som sagt, för alla de där andra dagarna är nog det här det bästa tipset för att se pigg ut jag kan komma med, näst efter en joggingtur, men de vet man å andra sidan aldrig hur de kan sluta...

Läs också: Ögonbryn – Så fixar du snyggaste inramningen