Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-04-24 14:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelblogg/2011/10/23/blizzcon/

Spelbloggen

Blizzcon!

Rätta artikel

Det har varit mini-Blizzcon här hemma i helgen. Streamen från stor-Blizzcon har stått på och bubblat. Mäktigast var såklart fredagspeppet! När hemburgaren landat i magen satt vi som en hoper fnissiga skolflickor och trissade upp varandra. Panda! Munk! Sköldpadda!

Jag antar att Mists of Pandaria kommer klyva WoW-publiken i två. De som älskar och de som hatar. Jag älskar förvisso inte idén ännu, men jag gillar den. Är stor vän av pandor. Och stor vän av Kung Fu. Plus att jag är en sucker för öst-vibben. Jag tycker ändå det är roligt att Blizzard kör på något helt nytt och ganska otippat istället för att gaffla upp nån gammal frusen tron, nån sur drake eller nån demonpakt från yttre rymden. Man kryddar med lite Jade Empire helt enkelt.

Jag är pepp. Det är ljust, känns inte som att världen håller på att gå under (än – det kanske kommer?) utan jag fick mer vibbarna av att ett nytt kapitel väntade på att utforskas utan att det brann i knutarna. Men jag vet inte. Kanske vill folk ha det lite mörkare. Lite mer hat. Lite mer ilska och lite mer ond-bråd-död-feeling i en expansion för att känna att den tilltalar. Lite mer warlock, lite mindre munk helt enkelt.

Har en känsla av att det under de närmaste dagarna kommer att spisas en del kung fu-filmer här hemma. Har ni nått tips på nån gammal stänkare till Kung Fu-film så mottages tips gärna!

Ps. Vi kommer väl att kalla den Kung Fu Panda-expansionen va?