Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Spelbloggen

Inte länge kvar nu

Två dagar, sen landar Legend of Zelda: Skyward Sword. Äntligen.
Jag har vandrat mellan svalt och hett på peppskalan. En del av mig inbillade mig att jag tappat sugen på den lite barnvänliga fantasifesten och tänkte att Skyrim kanske var mer för mig. (Sky hit eller Sky dit liksom…) Men ju närmre släppet det blivit – desto mer har lekfullheten sugit tag i mig. Det är ju ändå Zelda! Och det var ju inte igår.

Förväntningarna har nu nått en absurd nivå och hur jag ska klara av dessa dagar innan jag kan damma av min Wii och trycka igång spelet vet jag inte. Risken är alltför stor att förväntningsballongen spricker och jag kommer tycka att spelet inte lever upp till bilden av perfektion som jag målat upp.
Som vanliga med hyper alltså!

Så. Nu sätter jag paus till det kommer. Inget mer Zelda-tänk innan det ligger här framför mig och vill bli spelat. Så får vi se om det är så bra som man vill tro. (*hoppas*)