Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-04 19:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelblogg/2012/03/15/journey-sager-ni-journey/

Spelbloggen

Journey säger ni?! Journey!

Just nu sitter jag, som ni förstår, begravd i rymdäventyr tillsammans med min Shepard. Men när jag är klar med att rädda den världen (hoppas) så är detta nästa spel jag känner att jag måste ta mig an: Journey.
Vill inte veta mer än jag vet - vilket är att det är asfint och att det ska vara något helt annat. Så vi tar trailern och så köper jag det när jag räddat världen.