Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-13 20:31

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelblogg/2012/03/27/in-i-dimman/

SPELBLOGGEN

In i dimman!

Helt ärligt så har jag inte spelat World of Warcraft på nästan ett år. Inte på riktigt. Jag vet inte varför egentligen, eftersom jag i grund och botten tycker det är kul, men peppen försvann när många av mina vänner slutade/bytte server/bytte fraktion. Jag blev lite ensam och sällskapsspelare som jag är så kändes det inte så kul längre.
Så jag pausade.
Och frigjorde tid.
Massor av tid visade det sig. Vilket man kan uppskatta när man jobbar mycket och försöker få ihop det här med livet i den mixen också.

MEN… MEN säger jag – vad ska jag med tid till när jag kan spela Mist of Pandaria?
Så har det känts nu när jag fick betanyckeln och gjorde en alldeles egen liten guldmunk. Det är för tidigt att gaffla om nytändning – men det väldigt o-WoW-iga i Misten gör att det känns lite nytt och fräscht – peppet att börja på riktigt igen smyger sig på.

Visst har alla rätt i att det är lite som om Blizzard har blivit helt Kung-Fu-Panda i huvudet, men jag tycker om det. Jag gillar det ljusa, jag gillar de fina färgerna och att det inte känns så mycket domedag. Kul med omväxling.

Munken i sig har jag inte hunnit känna på så mycket än. Någonstans känns det lite avigt att sparka och slåss – samtidigt som en del av mig gillar att dra en rundspark i nyllet. Men jag tror det blir mer intressant efter level 10 – som vanligt alltså.

Nåväl. Jag antar att det blir lite mer spelande inom en inte allt för avlägsen framtid. För er som inte kan vara med: här är några vykort från min lilla tur till Pandaria!

[caption id="attachment_2065" align="aligncenter" width="380" caption="Här hänger jag med en liten eldsnubbe!"]

[/caption]

[caption id="attachment_2071" align="aligncenter" width="380" caption="Här kollar jag in jordbruket!"]

[/caption]

[caption id="attachment_2069" align="aligncenter" width="380" caption="Här åker jag taxi!"]

[/caption]

[caption id="attachment_2073" align="aligncenter" width="380" caption="Här spanar jag in ännu mer grödor!"]

[/caption]

[caption id="attachment_2067" align="aligncenter" width="380" caption="Här kollar jag utsikten!"]

[/caption]