Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-06 16:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelblogg/2012/03/30/sitter-du-pa-1-timme-och-34-minuter/

SPELBLOGGEN

Sitter du på 1 timme och 34 minuter?

Jag vet att många har massor att göra. Spel att klara. Achievments att fånga. Liv att leva. Och så vidare.
Men OM det är så att du har 1 timme och 34 minuter som du inte riktigt vet hur du ska disponera, testa att trycka play på den här dokumentären om onlinespelande och människorna bakom skärmen. Kanske inte det bästa jag sett, men det ger lite intressanta perspektiv ändå.

Själv ska jag spendera kvällen utanför spelen, på spelning. Med bland annat den här orkestern. (Intresseklubben kan tyvärr inte anteckna eftersom de har fullt upp att skriva ner info från mina tidigare inlägg)