Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Spelbloggen

Har han långkalsonger tror ni?

Jag har ju glömt att dela med mig av en fråga som plågat mig under ett par veckors tid. Den om långkalsongerna.
Såg nämligen trailern för kommande Assassins Creed III som utspelar sig ett i snöstormande Nordamerika. Fint ser det ju ut, förstås – med dramatisk snörök och bitande (inbillar jag mig) kyla. Det är på grund av den jag börjat oroa mig för långkalsongsbristen, jag hoppas verkligen Connor (eller Ratohnhaké:ton, som är hans indiannamn) är klädd för kylan!

Vet inte om jag är sådär illtaggad på spelet, men gillar ändå tanken på att stövla omkring i tidsepoken och konflikten. Man får väl hålla korpgluggarna på det och se hur det ter sig.

Bara det inte blir en Dansar med vargar i spelform, men det vore väl högst osannolikt. Väl?! Hoppas!