Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-21 05:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelblogg/2012/04/05/nar-han-solo-dansar-dor-en-kattunge/

Spelbloggen

När Han Solo dansar dör en kattunge!

Noooooooooooooooooo… där har ni min (blueray)reaktion på detta! Det här med att Kinect Star Wars har en dansdel som får dig att skämmas lika mycket som när du var 14 och dina föräldrar… ja, egentligen bara var just dina föräldrar. Ser filmen och känner hur det bränner i kinderna. Nog för att Star Wars-franchisen har sina ostiga stunder, men detta är ju beyond ost. Det är beyond det mesta.

Jamenar, vad HETER dansmove:sen egentligen? Chewie hug, Falcon in flight, Not a sctrach, Trash Compactor, Double Blaster, Solo Pose – SKÄMTA INTE MED MIG!!!! Just nu försöker jag komma ur skamrysningarna och istället be till gudarna att det inte översatts till svenska (någon som vet?)

Sen skulle jag väl kanske inte gå så långt och påstå att det hela smädar min barndom och att jag nu vill gröpa ur mina ögon med en trubbig sked. Urgröpande av ögon kommer inte bli aktuellt förens den dagen någon stollig utvecklare drar in Indiana Jones in Kinect-svängen. Vilket jag hoppas blir ALDRIG.

(Åtminstone inte mer än såhär!)