Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-23 13:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelblogg/2012/04/17/28-dagar/

Spelbloggen

28 dagar

Så många är dom – dagarna till dess Diablo III landar i datorn. 28 dagar att hinna ta farväl av alla, se till att räkningar är betalda för ett tag framöver, fylla frysen med matlådor och ja… förbereda helt enkelt. Jag har försökt att inte tänka så mycket på spelet under de senaste månaderna. Försökt hålla hypen till ett minimum och inte sökt efter varje liten ny bit info som sipprat ut på webbas. Det har gått… sådär.

Igår rämnade det helt. Jag kapitulerar inför det faktum att jag – trots att jag alltså INTE har spelat de tidiga spelen till döds – är peppad så det spritter i fingrarna. Det visade sig nämligen när jag råkade kolla in Diablo III-sajten att det dunkat in lite extramaterial och att det finns en liten skattkista med grejer som låses upp med tiden. Som en inverterad julkalender – skulle jag kanske säga.

Blizzard är inga duvungar, de vet hur man sköter hypen. Och just nu får dom hög poäng i min hypebok. Det är väl därför jag nu köper hem extra konserver. Sablars.