Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-24 06:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelblogg/2012/04/18/fashion-fantasy-xiii-2/

Spelbloggen

Fashion Fantasy XIII-2

Det brukar vara något jag gillar, det här med att tv-spelen tar sig in i den verkliga världen (eller vadå "verkliga" världen, vem är jag att bestämma vad som är verkligt. Vi säger den fysiska världen). När en tunnelbanuppgång får fin tv-spelsmosaik, när spelmusik dyker upp i radion utan att det är ett specialprogram om just spelmusik - när det liksom blir en naturlig del av verkligheten. Utan att det ska slås på den stora tv-spelstrumman. Utan att det görs en stor grej av det.

Så, jag har kommit fram till att jag har lite svårt att inte gilla att Prada lånar Noel, Serah, Sazh och Hope som modeller i det senaste numret av Arena Homme+. Det är lika konstig och märklig PR som det faktiskt är ruggigt fint!

Pradas riktiga kampanj med Michael Pitt