Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-23 12:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelblogg/2012/04/27/retrospelsmassan-2/

Spelbloggen

Retrospelsmässan!

Vilken jäblans vecka va! Har haft tio miljoner (ok, jag överdriver) grejer att göra, bland annat att hålla ett föredrag om tjejer och spel för ett gäng barnläkare. Tänkte jag skulle skriva några ord om det, men på grund av något som kallas tid och veckodagar finns det en sak jag skulle behöva få ur mig innan.

Nämligen en liten uppmaning/uppeppning till alla som bor i Göteborgstrakten att pinna iväg till Retrospelsmässan i morgon. Jag var där förra året och skulle gärna åkt i år igen om jag haft möjlighet. Det är det vanliga: lite tävlingar, lite cosplay och massa shopping. Dvs ingredienser för ett par trevliga timmar. Här hittar ni all info om mässan.