Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-21 11:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelblogg/2012/06/13/ctos/

Spelbloggen

ctOS

Rätta artikel

Alltså! Mitt pris för snyggaste trailern för ett spel på E3 kommer utan tvekan gå till Watch Dogs! Själva gameplayet är jag inte så säker på – utifrån det lilla jag såg. Men TRAILERN!!

Den grafiska, rena och informativa. Skynet-vibbarna. Torra konstateranden som är tagna ur den värld vi känner till. Hur den använder techskräck och kittlar tankarna om storebrorssamhället. Dödssnyggt!

Är det inte när spelen kommer så nära sannolikheten, men ändå vrider om verkligheten så att den på snudd känns orimlig, men ändå inte helt, är det inte då det blir som mest spännande? Att spela ett spel är ju ändå lite som att känna sig trygg i sin soffa samtidigt som man kan uppleva något större. Att spela ett spel där man inte känner sig helt trygg hemma i sin soffa i sitt försök att uppleva något större ger ju såklart en annan dimension till upplevelsen.

Trailern fick mig att tänka på ett utomordentligt snack av Jesse Schell. Titta på det, det är intressant hela vägen, men peakar efter tre minuter (om man är ute efter det här med att storebror ser dig).