Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-24 17:24

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelblogg/2012/06/25/orongodis/

Spelbloggen

Örongodis!

Rätta artikel

Från ett par håll dök plötsligt The Nightjar upp. En ösregning morgon i slutet på juni och jag sitter och spetsar öronen. Intensivt. Rysningar längs ryggraden, både av läskighet och av spelsug. Ett spel där man ingenting ser. Där man bara förlitar sig på ljudet, på vad ens öron låter en se. Kan ju omöjligt vara ett trist spel tänker jag och rör mig mot köpknappen

… som är belägen i ett land långt, långt borta. Ett land som tydligen inte vill att jag ska handla. Eftersom jag inte är en glad, frukostkorvsälskande britt. Nä. Behåll dina pengar du vilde viking, detta iOS-spel kan du bara köpa om du handlar på brittiska iTunes.

Nähä!!! Då får jag väl importera spelet från Lik-Sang då? NÄ JUST DET! Det alternativet såg ni till att sänka, era jävlar. (Ok, det var inte britternas fel, det var ju Sony – men jag är fortfarande sur). Då får jag väl flytta till London då?! Eller?

Kanske spela utvecklarna Somethin’ Else:s andra spel (på liknande spelidé) Papa Sangre. MEN JAG VILL JU VARA I RYMDEN!!!