Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-24 21:14

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelblogg/2012/12/13/take-cover/

Spelbloggen

Take cover

Rätta artikel

En dunderfebrig unge och en TO-DO-lista smockfull med grejer. Kan vara världens sämsta kombo. Därav tystnaden. Men eftersom jag nu sitter och slevar i mig någon form av lunch och hinner pejla av nyheter så tyckte jag det vore dumt att inte kasta upp detta.

Det om möjligheten att vara med och tycka till om Bioshock Infinites cover. Eller, den vändbara sidan åtminstone. Vet inte om ni var med när spelets omslag presenterades till mycket fnitter och axelryckningar. Det var typ i samma veva som releasen sköts upp ytterligare en månad. (Ni minns säkert misspeppet i maj när spelet flyttades från höstrelease till februari 2013?).

Hursomhelst! Nu drar Ken Levin och hans Irrational Games på sig den generösa koftan och låter oss vara med och välja avigsidan på omslaget. Så att man om man, som de flesta andra, tyckte att deras val av omslag var zzzzzz kan välja en annan framsida. Det är brått - så skynda in och rösta du med. Jag sitter i valet och kvalet mellan 2, 4 och 6. Får lov att försöka hinna bestämma mig innan febern tar mig med och jag röstar irrationellt. (Förlåt - det där var ruskigt dålig).