Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-19 06:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelblogg/2013/02/12/hemslojd-i-mitt-hjarta/

Spelbloggen

Hemslöjd i mitt hjärta!

Ni vet när man köper en superhäftig, plastig arkadsticka med blaffiga logos och klämkäcka klistermärken på… Man känner sig glad och nöjd över att kunna lira nått arkadigt och så vidare. Sen ser man detta... Detta ljuvliga, snidade, polerade och alldeles underbara som svensken Love Hulten snickrat ihop.

Nånstans där och då känner man ju liksom… ja… man känner sig helt enkelt inte riktigt lika nöjd med den plastiga arkadstickan och den svajiga emulatorn med alla sina fel och brister. Nä. Det är liksom inte riktigt samma… produktionsvärde – skulle en kunna säga!

Jag fylls av gravt habegär när jag ser sånthär. Och vill inte annat än att vurma för hemslöjden, lyfta alla slöjdlärare till skyarna, virka mormorsrutor, hylla morakniven och bli helt amish i huvudet.

Åh, du flanellklädde karl, som vet hur man snidar arkad… (mel: ”Att angöra en brygga”).

ps. Love ställer tydligen ut på Hjärta spel som just nu gästar Tekniska i Sthlm.