Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-23 02:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelbloggen/2009/02/09/modigt-1525/

Spelbloggen

Modigt

Eurogamer har gjort det jag inte vågar. De har spelat om Beyond Good and Evil.

Jag har varit sugen på att göra det – men alldeles för rädd att bli besviken och bestört. Så jag har inte knatat upp på vinden och hämtat ner spelet.
Grejen är ju att man gärna skulle vilja spela om det innan uppföljaren kommer. Visserligen så känns det som om mycket lite kan gå fel med den när Michel Ancel är ombord och Ubisoft har gett teamet fria händer. Men ändå, det vore bara roligt att återuppleva hela första äventyret strax innan man kastar sig in i nästa.

Nåväl. Jag kommer nog inte anse att själva uppdraget: gå upp på vinden, gräv upp spelet ur någon av alla kartongerna i oredan, gå ner, spela – är lite för mycket motstånd. Kanske kommer jag att köpa det på Steam – den lätta vägen helt enkelt. Eller så nöjer jag mig med att läsa Eurogamers retrolook och minnas varma minnen.
Slipper ju bestämma mig snart hursomhelst… Spelet ligger ju inte för release inom den överskådliga framtiden.