Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-23 11:24

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/spelbloggen/2009/02/11/lumines-vi-gor-det-igen-1571/

Spelbloggen

Lumines – vi gör det igen

Jag vet inte hur många format Lumines finns till. Vet inte om det kan bli för många – men det börjar kanske närma sig? Ett ruggigt roligt pusselspel är det i alla fall, men är det som Tetris och håller för att finnas överallt? Personligen gillar jag pusselspel i bärbart format. Men det är jag det. Eurogamer har hur som helst en recension på den senaste installationen av Lumines.

Här hemma har det varit fullt fokus på spelande. Måste hinna med och deadlinen flåsar en i nacken. Men det ser lite ljust ut, även om jag inatt sov för lite och drömde speldrömmar.
Så mycket tid till annat har dock inte uppenbarat sig. Men lite surftajm har jag norpat åt mig från klockan.
Var till exempel förbi på Ign. Och läste att Gears of War-serien kommer att stå sig länge. Enligt författaren bakom spelet. Underbara Epic-blygsamhet!
Kotaku ser jag läskiga versioner av Street Fighter IV-karaktärer. Galet bra gjorda – men huvaligen så obehagliga/knasiga de skulle kännas om de såg ut så på riktigt. Spana in länken till forumet där tävlingen utannonserats.
Jag är grymt taggad på Street Fighter IV. Bara en dryg vecka to go! Firar med lite screens.