Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-02 17:37

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/svenskarnebloggen/2009/07/17/semester-kick-off-4257/

Baske mig!

Semester Kick-Off

Äntligen semester. Maken och jag tillbringade första kvällen men en ordentlig kräftskiva på tu man hand. Jag hade gjort egna kräfthattar och dekorerat dessa med våra idoler Falkengren och Ranelid. För att göra det hela ännu trevligare fixade jag till Ranelids frisyr med mitt klipp&klistra program i datorn. Då alla kräftor och hälften av snapsen var slut, såg vi ingen skillnad på hattarna. Maken avslutade kvällen med att högljutt försvara SEBs bonusprogram med Ranelids karakteristiska dialekt och pondus. Sen somnade vi med pappershattarna på och vaknade med blykeps.

Med Vänlig Hälsning
Eva Bjärting Hall