Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-28 10:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/svenskarnebloggen/2009/07/23/snoddas-pa-gotland-4268/

Baske mig!

Snoddas på Gotland

Semester på Gotland. Satt med maken på Donners Brunns och åt en härlig middag då plötsligt den folkkäre Gösta "Snoddas" Nordgren gick förbi med manligt sällskap. Jag har inte sett karln på år och dar och skulle just springa fram för att få en autograf på min bärbara laptop, då jag bryskt föstes undan av civilklädd polis. Kvällen slutade dock trevligt, och jag fick min autograf av länspolismästare Carin Götblad sedan man konstaterat att jag inte utgjorde något hot mot rikets säkerhet.

Med Vänlig Hälsning
Eva Bjärting Hall