Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-23 10:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/teknikbloggen/2012/04/10/zite-gor-android-telefoner-till-personligt-magasin/

Teknikbloggen

Zite gör Android-telefoner till personligt magasin

Det här blir nästan en kopia på förra veckans inlägg om Instagram. (Som för övrigt köpts av Facebook.) Men ytterligare en favoritapp för Apples prylar har dykt upp i Android-utförande.

Den här gången handlar det om Zite. Appen hämtar artiklar från stora delar av webben, samlar dem i ämneskategorier och bygger ett digitalt magasin anpassat efter mina intressen. Successivt lär sig Zite vad jag vill läsa om, genom att spåra vilka rubriker jag väljer att klicka på, vad jag väljer att tipsa mina vänner om och så vidare.