Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-24 18:25

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/tradgardsbloggen/2012/03/08/hogaktuella-seminarieteman-pa-tradgardsmassan-nordiska-tradgardar/

Trädgårdsbloggen

Högaktuella seminarieteman på Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar

Det har hunnit bli tionde året nu och elfte gången som Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar anordnas på Stockholmsmässan i Älvsjö.

FOR (FritidsOdlingens Riksorganisation) är samarbetspartner med Stockholmsmässan och har ansvar för vissa delar av Trädgårdsmässan - däribland seminarierna.

Årets Trädgårdsmässa Nordiska Trädgårdar pågår från torsdagen den 12 april t o m söndagen den 15 april. FOR-seminarierna äger rum under vardagarna - alltså på torsdag och fredag.

Teman för årets FOR-seminarier är absolut såväl spännande som högaktuella. Föreläsarna är handplockade och tack vare sex olika seminarieteman täcker dessa in ett stort område av intressanta och viktiga spörsmål inom trädgårdsbranschen.

[caption id="attachment_983" align="aligncenter" width="380" caption="Det pågår förändringar på våra begravningsplatser."]

[/caption]

På torsdagens program står följande:

-       Stadsodling – fritidsodling på tillväxt som reformerar och syns i samhället

-       Vad gör vi med våra stadsträd?

-       Kvalitetssäkra skötseln av utemiljön– kontroll och uppföljning

På fredagens program står följande:

-       LOD Lokalt omhändertagande av dagvatten

-       Den framtida kyrkogården – går det att kombinera förnyelse och bevarande?

-       Grön utemiljö för alla

[caption id="attachment_985" align="aligncenter" width="380" caption="Utformningen av våra bostadsgårdar är viktiga för alla"]

[/caption]

Anmälan till seminarierna kan ske på flera sätt:

Med e-post till annica.larsdotter@for.se

Med post till FOR Åsögatan 149  116 32 Stockholm

Via FOR´s hemsida www.for.se

Välkommen med din anmälan!