Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-18 01:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/tradgardsbloggen/2012/04/09/inflyttningen-pay-tradgayrdsmassan-har-barjat/

Trädgårdsbloggen

Inflyttningen på trädgårdsmässan har börjat

På självaste Annandagspåsk-dagen öppnades portarna – både stora och små – till Trädgårdsmässan. Trots helgdag och utan sovmorgon satte ivriga utställare och montermedarbetare i gång med att bygga och utforma sin monter.

[caption id="attachment_1091" align="aligncenter" width="380" caption="Utformning av en balkong som ska falla den äldre generationen i smaken"]

[/caption]

   Det är oerhört fascinerande och spännande att få följa hur en från början alldeles tom golvyta, hos vissa utställare inramad av tomma skärmväggar, kan förvandlas till en inbjudande och charmig monter. 

[caption id="attachment_1093" align="aligncenter" width="380" caption="Inbjudande med färgstarka väggmotiv."]

[/caption]

   Tanken bakom monterns utformning och innehåll är just att locka besökarna och göra dem nyfikna – vad finns det här tro? Att få besökarna stanna till och naturligtvis att få sälja produkter eller information.

[caption id="attachment_1095" align="aligncenter" width="380" caption="Kvinnor kan!"]

[/caption]

   På Rådgivningsgatan finns Fritidsodlingens alla föreningar, sällskap och organisationer samlade med mycken kunskap att förmedla och samtidigt infånga en och annan ny medlem.