Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 17:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/traningsbloggen/2014/05/28/mycket-aktivitet-infor-stockholm-swimrun/

TRÄNINGSBLOGGEN

Mycket aktivitet inför Stockholm Swimrun

Just nu sitter arrangörstruppen och gör sista detaljerna inför tävlingen. Det är fullt adrenalinpåslag!

Stockholm Swimrun är ett stort projekt. Att sätta träningsformen mitt i centrum i den svenska huvudstaden, det kräver full beredskap. Och som med alla projekt är det oftast en mycket större arbetsinstats än vad man kan ana. Vad gör man inte för att det ska bli bra? Missa inte chansen att ta någon av de sista platserna innan det är för sent. 14:e juni kör vi! Om du inte vill eller kan tävla kanske du har lust att funktionära lite på plats?