Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-01 01:27

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/traningsbloggen/2014/06/16/vi-gjorde-det/

Träningsbloggen

Vi gjorde det!!!

Som vanligt inför lopp så har man jobbat för mycket, sovit för lite och förberett sig för dåligt. Detta händer mig aldrig inför löpartävlingar men inför detta swimrun-fenomen har jag haft 3 veckor på resande fot; 3 olika event och 7 olika kvällsaktiviteter, och samtliga i olika städer (!). Med andra ord värre uppladdning än jag någonsin hade kunnat drömma om. Men vi gjorde det! Tack vare bästa lagpolarn Alex.

Strax kommer tävlingsberättelsen, men innan dess ska ni få se en film med vad som upptog hela min förra helg.

Team Nordic Trail löparläger from Team Nordic Trail on Vimeo.