Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-03 23:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/tvbloggen/2011/07/05/charlie-sheen-blir-rostad/

TV-bloggen

Charlie Sheen blir rostad

19 september visar "Two and a Half Men" sitt första avsnitt med Ashton Kutcher istället för den sparkade Charlie Sheen. Men den sistnämnde ger inte upp rampljuset så lätt. Comedy Central avslöjade nämligen idag att de samma kväll – 19 september – sänder en ny "Roast" där hackkycklingen för kvällen inte är någon mindre än Sheen himself.

Kan ni tänka er? Som Sheen själv kommenterar nyheten: "You could say I've been providing kindling for this Roast for a while. It's time to light it up.  It's going to be epic.”

Huka er i bänkarna.