Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-28 11:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/tvbloggen/2011/07/05/sorkin-anstaller-kennedydotter/

TV-bloggen

Kennedydotter i Sorkins pilot

Aaron Sorkins efterlängtade HBO-pilot "More as the Story Develops" börjar ta form. Senaste tillskottet till rollbesättningen är en ung kvinna med politiskt höjdarpåbrå, nämligen Kathleen "Kick" Kennedy, dotter till Robert F Kennedy Jr. Det blir hennes första stora skådespelarroll.

Hon ansluter till ensemblen som även består av Slumdog Millionaire-stjärnan Dev Patel, Emily Mortimer, Olivia Munn, Alison Pill, Josh Pence, Sam Waterston, John Gallagher Jr och Thomas Sadoski. Alla ska de gestalta livet bakom kulisserna på amerikansk nyhets-tv.

Huvudrollen som nyhetsankare spelas som jag berättat tidigare av Jeff Daniels och piloten ska regisseras av Greg Mottola (Superbad, Arrested Development). Vi väntar med spänning på resultatet.