Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-10 06:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/tvbloggen/2011/07/05/sorkin-anstaller-kennedydotter/

TV-BLOGGEN

Kennedydotter i Sorkins pilot

Aaron Sorkins efterlängtade HBO-pilot "More as the Story Develops" börjar ta form.

Aaron Sorkins efterlängtade HBO-pilot "More as the Story Develops" börjar ta form. Senaste tillskottet till rollbesättningen är en ung kvinna med politiskt höjdarpåbrå, nämligen Kathleen "Kick" Kennedy, dotter till Robert F Kennedy Jr. Det blir hennes första stora skådespelarroll.

Hon ansluter till ensemblen som även består av Slumdog Millionaire-stjärnan Dev Patel, Emily Mortimer, Olivia Munn, Alison Pill, Josh Pence, Sam Waterston, John Gallagher Jr och Thomas Sadoski. Alla ska de gestalta livet bakom kulisserna på amerikansk nyhets-tv.

Huvudrollen som nyhetsankare spelas som jag berättat tidigare av Jeff Daniels och piloten ska regisseras av Greg Mottola (Superbad, Arrested Development). Vi väntar med spänning på resultatet.