Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-14 14:32 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/tvbloggen/2011/09/05/bard-bergqvist-och-fotbollsproletarer/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
TV-bloggen

Bard, Bergqvist och fotbollsproletärer

Hetast på svensk tv i helgen:

1. Alexander Bard. Bard har potential att bli den Simon Cowell som Idoljuryn så desperat behövt. Det vill säga en hård, arrogant typ vars åsikt är den enda man bryr sig om.

2. Kajsa Bergqvist. Friidrotts-VM är slut och vi sörjer. Vi sörjer att det är slut på rafflande idrottsuppgörelser, att den svenska truppen underpresterade och att vi inte längre får se Bergqvist i rutan flera gånger om dagen.

3. Niklas Strömstedt. Det är bara att kapitulera och falla in i hyllningskören. Strömstedts möte med Orup var en ren uppvisning i trivsamhet, nörderi och musikglädje. Bästa helgunderhållningen på länge.

4. Moa Lignell. En sjuttonåring med dreads har skrivit en egen låt och plötsligt får en insomnad programserie nytt liv.

5. Torbjörn Nilsson, Glenn Hysén mfl. Dokumentären "Fotbollens sista proletärer" handlade om hur ett gäng elektriker och rörmokare i IFK Göteborg kunde bli ett av världens bästa fotbollslag. Men det som gav sken av att skildra endast ett par fotbollsmatcher innefattade också folkhemsnostalgi, statsministermord och ljuvliga illustrationer av Leif "Loket" Olsson. Snygg och dramaturgiskt skicklig dokumentär som finns att se på SVT Play.

Ganska iskallt: Resten av Idoljuryn.

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt