Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-13 08:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/tvbloggen/2011/09/27/nakna-tips-fran-svt-play/

TV-bloggen

Nakna tips från SVT Play

Tre program du bör se på SVT Play innan de försvinner:

1. Mia Skäringer, "Dyngkåt och hur helig som helst." Att hon gör entré endast iförd minibikini är en bra indikation för hur naken hon sen är föreställningen ut, trots att fler och fler klädesplagg åker på. Försvinner från SVT Play 10 oktober.

2. Dox – Den nakna mannen. Även här både avskalade kroppar och själar, men nu gäller det bastande finnar istället. Finstämd dokumentär med brottarstarka berättelser om liv och mening. Tas bort från SVT Play 13 oktober.

3. Tack för musiken. Under Niklas Strömstedts nördiga dejter med vänner och kollegor försökte han komma dem in på bara musikskinnet. Resultatet varierade men det var klart höstens mest sevärda helgunderhållning. Det första programmet (med Ola Salo) finns att se till 24 oktober.