Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-04-21 20:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/tvbloggen/2011/10/26/redan-klart-for-s-2-av-homeland/

TV-bloggen

Redan klart för s.2 av Homeland

Rätta artikel

Blandade tv-nyheter:

- Höstens hetaste thrillerserie, "Homeland", får även en andra säsong, det meddelade Showtime idag. Tittarsiffrorna i USA har varit bra och stigande. Svensk premiär har serien i SVT onsdag 23 november.

- "The Walking Dead" har fått klartecken från AMC om en tredje säsong.

- SVT har köpt in advokatserien "Suits".

- TV4 har köpt in Kiefer Sutherlands nya drama, "Touch".

Det jag ser fram emot mest den här tv-veckan är lördagens säsongspremiär av "Så mycket bättre" i TV4. Först ut att stå i centrum är Tomas Ledin, vars verk tolkas av Eva Dahlgren, Timbuktu, Laleh, Lena Philipson, E-type och Mikael Wiehe. Vad jag skrev om den första säsongen av programmet kan du läsa här.