Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-04 08:03

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/tvbloggen/2011/11/14/tips-for-tv-norden/

TV-bloggen

Tips för tv-nörden

Något som kanske flugit under radarn för de flesta är de regelbundna samtal mellan SVT-höjdarna Göran Danasten och Bengt Strömbro som kallas "TV Heads". Det är en podcast (alltså ett nätdistribuerat radioprogram) där allehanda tv-magnater bjuds in att diskutera heta tv-frågor. De har oftast svenska gäster men har även gjort internationella intervjuer med människor som ligger bakom serier som Mad Men, Breaking Bad och Frasier.

Observera att detta nog inte är för den vanliga tv-tittaren utan mer vänder sig till en desto nördigare promille av befolkningen. Det handlar ofta om rediga djupdykningar i inköpsstrategier och diverse teknikaliteter, och det är förmodligen en fördel att vara lika insnöad som jag. Även om där också finns bredare element som intervjuer med Sverker Olofsson eller bakom-kulisserna-skvaller från Rederiet.

Här hittar du alla avsnitt hittills.