Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-23 06:18

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/usablogg/2012/03/21/paus-och-ny-bok/

Gelins USA

Paus och ny bok

Jag har tagit bloggpaus för att skriva klart min bok, "Den amerikanska högern", som ska komma ut senare i år.

Det är en bok om den konservativa rörelsen i USA och om republikanernas utveckling sedan 1950-talet. Jag har gjort research för den i fem år, gjort hundratals intervjuer, varit inneboende hos konservativa gräsrotsaktivister i Texas och West Virginia och läst alldeles för många böcker om Ronald Reagan och William F Buckley, men nu börjar jag, till slut, närma mig ett färdigt manus.

Här i DN skrev jag nyligen om en annan bok om republikanernas utveckling, från George Romney till Mitt Romney. Här skriver även David Frum och Reihan Salam om samma bok.

Jag pratade nyligen om Obamas omvalskampanj i P1 Morgon.

Jag gästbloggar även sporadiskt hos Utrikespolitiska Institutet under våren.

Följ mig gärna på Twitter tills vidare.

Tidigare i år träffade jag Mitt Romney i South Carolina: