Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-18 13:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/usabloggen/2008/10/24/registered-voter-493/

USA-bloggen

"Registered Voter"

Inga kan som amerikaner inspirera när de tar steget ut från sina egna liv för att ge till andra - vilket de ofta gör. Var på en bidragsinsamlingsfest för Obama igår där en efter en bland unga vittnade om hur Obama inspirerat och aktiverat en hel ungdomsgeneration att engagera sig politiskt.

- Ute på basketbollplanen, ute på gatan, överallt pratar unga politik och det gjorde de inte förut, sa musikern Golden Chyld, 25, som uppträdde med lillebror Matthew Fennell, 9, med egenproducerade låten "Registered Voter" inspirerad av Obama. Lyssna här!