Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-21 21:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/usabloggen/2008/10/27/the-onion-har-koll-504/

USA-bloggen

The Onion har koll

The Onion, “America´s Finest News Source”, vet som vanligt vad som gäller och rapporterar att den extremt arroganta amerikanska gångstilen - vanligt förekommande under högkonjunkturen - är på utdöende i de nya deprimerade ekonomiska tiderna.

Medelupprätthållningen på en normal amerikansk urban gata har sjunkit nära 90 procent sen 2007, ner från en 28-gradig stolt bakåtlutning till en förödmjukad 67-gradig framåtlutning, rapporterar The Onion.

Från "The War For The White House" skickar man följande rapport: "John McCain Accidentally Left On Campaign Bus Overnight".