Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-25 09:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/viktor/2011/11/21/hogt-tonlage/

VIKTOR BARTH-KRON

Högt tonläge

Musikern och kompositören Benny Andersson skriver i dagens DN Kultur. Han är ytterligt kritisk till planerna på nya - tam-tam-ta-daa - Slussen. Utspelet snurrar friskt på nätet och har letat sig ända upp på löpet.

Frågan engagerar för övrigt många kulturpersonligheter. Lite grann, i alla fall - när DN Stockholm besökte gårdagens manifestation för förslaget "Kulturslussen" syntes få av förslagets undertecknare. Vilket möjligen kan förklaras av att det regnade.

I vilket fall - detta måste följas upp. Morgondagens logiska löp torde vara:

Stadsarkitekt
Karolina Keyzer:
DANCING QUEEN
är en riktig
SKITLÅT