Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-06 16:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/viktor/2012/03/13/nya-tider/

VIKTOR BARTH-KRON

Nya tider

Den som växer upp i dag kan lätt tro att det finns en naturlag som säger att en folkpartistisk valaffisch måste innehålla budskapet "Ja till Europa", kompletterat av en innehållslöst leende politiker. Men så har det inte alltid varit, kan The Viktor Report avslöja efter ett besök på FP-kontoret i Stadshuset.

Datering oklar. Troligen tidigt 70-tal. "Sträng" är alltså finansminister Gunnar Sträng (S).