Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-10 01:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/viktor/2012/11/30/nyhetsveckan-pa-20-minuter-2/

Viktor Barth-Kron

Nyhetsveckan på 20 minuter

Det är fredag, och därmed dags för Veckans löp - webb-tv-programmet som inte kräver din medverkan genom hashtag. I veckans program diskuteras skilda storheter som Melodifestivalen, klimathotet, sexköpslagen, SD, könsneutrala leksakskataloger och varför träning är skadligt. Hela sändningen här.

 

The Viktor Reports särskilda sammanfattning av veckans lärdomar:

 

Det var allt för nu.