Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-29 06:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/viktor/2014/06/25/da-var-det-snart-dags-igen/

Viktor Barth-Kron

Då var det snart dags igen

Vi inleder bevakningen av Almedalsveckan på lördag och i år är det den här bloggen som gäller. Den som vill fräscha upp minnet kan dock fortfarande läsa fjolårets specialblogg här (inklusive inslaget "Partikollen", som rekommenderats i studiesyfte av statsvetenskapliga institutionen i Uppsala) eller se veckans avsnitt av Viktors val. Där går jag (som alltså är Viktor i sammanhanget) igenom några av 2013 års höjdpunkter tillsammans med Malin Ullgren och Erik Helmerson.