Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Webbloggen

Sweet Sunday Web Crunch = nästan som Cosby

Jag vet att somliga av mina läsare här tror att jag är en liten småunge, men faktum är att jag är hela 34 jordsnurr och har således varit med under det glada åttiotal (och början av nittiotal) då 20:00 på söndagar var en smått helig tid. Cosby och andra högkvalitativa serier som t ex Alf och Helt apropå. Alltid något mumsigt att avsluta helgen med!

Numera stänger jag helgen genom att titta på utmärkta webbshowen Sweet Sunday Web Crunch. Det är min frilanskollega Joakim Nyström som tillsammans med Mattias Östmar och film- och fotogurun Björn Falkevik kör härligt snack om nätet och diverse annat. Inspiration för den som gillar internet och sociala medier! Alltid med någon spännande gäst, alltid på söndagar kl 20:00. Alltid på vårt kontor dessutom, så det är nästan som att ha dem hemma i vardagsrumssoffan. Spana in!

Denna vecka är Brit Stakston gäst.

(ser du inte filmen kan du behöva aktivera/uppdatera flash)