Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-27 18:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/webbtv/2012/03/10/mest-sedda-vecka-10/

Veckans mest sedda

Mest sedda vecka 10

1. Bilder från skottlossningen vid guldsmedsrån

 

En privatperson filmade skottlossningen i centrala Stockholm i samband med ett rån i en guldsmedsbutik. Enligt polisen blev de beskjutna, och besvarade elden. (Scanpix)

2. Lavin krossade skidliften

 

Amatörbilder visar hur skidåkare står häpna och tittade på medan en kraftig lavin rasar mot dem och krossar skidliften. (Scanpix)

3. Stark solstorm drabbar jorden

 

Ett par kraftiga explosioner på solens yta de senaste dagarna ger jorden den största strålnings- och geomagnetiska stormen på fem år, enligt rymdväderexperter. Kulmen på solstormen drabbar jorden på torsdag och fredag. (Scanpix)

4. Putin i segertårar

 

Vladimir Putin vann en förkrossande seger i det ryska presidentvalet. Glädjetårarna rann när han mötte sina supportrar i centrala Moskva i går kväll. (Scanpix)

5. Flinck slog ut Sean Banan

 

Thorsten Flinck slog Sean Banan i Melodifestivalens Andra Chansen och gick vidare final. Det gjorde även bandet Top Cats.. (Scanpix)