Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-06 15:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/webbtv/2012/03/17/mest-sedda-vecka-11/

VECKANS MEST SEDDA

Mest sedda vecka 11

Här är de mest sedda webbtv-klippen från veckan som gått.

1. Filmen som ska matcha Twilight

 


'The Hunger Games' väntas av branschen bli den nya 'Twilight'. I natt svensk tid hade filmen galapremiär i Los Angeles. Filmen baseras på Suzanne Collins populära romantrilogi 'Hungerspelen'.

2. Fria efter 8 månader hos talibaner

 


Två schweiziska turister som suttit fångna hos talibaner i Pakistan i över åtta månader är fria. Glatt vinkade de till tv-kamerorna på en militärbas, efter att enligt egen uppgift ha flytt från sina kidnappare.

3. Loreen vann Melodifestivalen

 


Storfavoriten Loreen vann Melodifestivalen. ”Jag är så tacksam”, säger vinnaren. Låten 'Euphoria' fick både juryns och svenska folkets förtroende.

4. Den ätbara orkestern

 


Deras instrument är både miljövänliga och ätbara. Två kinesiska bröder framför musik på egenhändigt byggda instrument - av grönsaker.

5. Live: Caligola spelar Forgive, Forget

 


Back To Earth är namnet på Caligolas första album, som bland annat framförs av Mando Diao-medlemmarna Björn Dixgård och Gustaf Norén.