Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Veckans mest sedda

Mest sedda vecka 14

En mycket liten flodhäst, Batman stoppad av trafikpolisen och ryska fiskare på drift. Här är veckans fem mest sedda webbtv-klipp.

1. Harry – en unik liten flodhäst

 


Dvärgflodhästen Harry fick en tuff start i livet. Hans mamma ville inte ge honom mjölk och skötarna på djurparken i Sydafrika fick rycka in. Dvärgflodhästarna är utrotningshotade och får sällan ungar i fångenskap.

2. Batman stoppad av polis

 


Trafikpolisen i Maryland i USA stoppade en svart Lamborghini som saknade registreringsskyltar. Istället stod det Batman på bilens baklucka och ut klev superhjälten själv.

3. Hundratals ryska fiskare räddade

 


675 ryska fiskare flöt ut till havs på ett isflak i helgen. En massiv räddningsinsats gjorde att alla kunde räddas tillbaka till land i ryska Fjärran östern.

4. Kraftiga virvelstormar i Texas

 


Flera kraftiga virvelstormar orsakade omfattande skador i Dallas-området när de drog fram över norra Texas. Hus krossades, bilar vräktes omkull och kraftledningar föll som tändstickor.

5. Här är Whitney Houstons sista film

 


Nu är en trailer släppt på det som kom att bli Whitney Houstons sista film. I ‘Sparkle’ spelar hon en misslyckad sångerska och ensamstående trebarnsmamma. Det blir en konflikt med döttrarna som också vill bli sångerskor. I höst kommer filmen till Sverige.