Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-22 14:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/webbtv/2012/04/14/mest-sedda-vecka-15/

Veckans mest sedda

Mest sedda vecka 15

En björn på vift i ett bostadsområde, ”Titanic”-fynd på auktion och ett dödligt virus som sprids i Vietnam. Här är de fem mest sedda webbtv-klippen från veckan som gått.

Tsunamivarning efter kraftigt jordskalv

 


Flera länder utfärdade tsunamivarning efter att ett kraftigt jordskalv inträffade utanför Indonesien. (Scanpix)

Här drabbade fotbollsfansen samman

 


AIK:are drabbade samman med Hammarbyfans när de senare gick en traditionsenlig marsch från Medborgarplatsen mot Söderstadion på måndagen. En person greps efter bråket. (DN.se)

Dödlig virusepidemi i Vietnam

 


En dödlig variant av viruset som orsakar Höstblåsor har haft stor spridning i Vietnam och nu arbetar lokala myndigheter med att kontrollera spridningen. (Scanpix)

"Titanic"-fynd till salu

 


De 5500 föremål som bärgats från Titanic ska säljas på auktion i samband med 100-årsdagen av förlisningen. Enligt ett domstolsbeslut som togs förra året får samlingen bara säljas i sin helhet, och utgångspriset är 1,25 miljarder kronor. (Scanpix)

Björn jagades genom Los Angeles

 


En vild svartbjörn tog sig in i ett bostadsområdet i Los Angeles i jakt på mat. Björnen som kommit att kallas "Köttbullen" hann skrämma upp många människor innan viltvårdare satte stopp för hans utflykt. (Scanpix)