Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Veckans mest sedda

Mest sedda vecka 17

En flicka som faller ner i ett hål, Breiviks hatsång, en våghals på lina, pizza och farliga fällor som placerats ut på en vandringsled i USA. Här är de mest sedda klippen från veckan som gått.

1. Uppslukad av trottoaren

 


Plötsligt öppnar sig trottoaren under den tonåriga flickan som pratar i sin mobil på en gata i Kina. Flickan faller ner i ett djupt hål, men får snabbt hjälp av en alert taxichaufför. (Scanpix)

2. Norrmän sjöng Breiviks hatsång

 


Närmare 40 000 norrmän stämde in i Barn av regnbuen på Youngstorget i Oslo i protest mot Breiviks uttalande om att den låten hjärntvättar norska barn. Arrangörerna hoppades på att deras röster hördes ända in i tingsrätten. (Scanpix)

3. Livsfarliga fällor i skogen

 


Livsfarliga fällor upptäcktes på en populär vandringsled i Utah i USA. Två personer har nu gripits misstänkta för att ha satt upp fällorna. (Scanpix)

4. Våghals på slak lina

 


Är du höjdrädd? Klicka på något annat. Här korsar den amerikanske lindansaren Dean Potter Enshiravinen i Kina på slak lina. Utan säkerhetssele… (Scanpix)

5. Hon bakar Sveriges godaste pizza

 


Camilla Seidl vann pizza-SM med sin vegetariska pizza. 20-åringen som arbetar på en restaurang i Stockholm tröttnade på att vara pastakock och gick över till pizzabagarna, vilket visade sig vara en fullträff. (Scanpix)