Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Veckans mest sedda

Mest sedda vecka 18

1. Se Obama skoja med pressen

 


När Vita husets presskår höll sin årliga stjärnspäckade galamiddag passade president Barack Obama på att leverera ett skämtfyllt tal, där han drev med både kollegor och politiska motståndare. (Scanpix)

2. Här krossas turistbåten av pråmen

 


En övervakningsvideo visar hur en 100 meter lång pråm krossar en turistbåt som fått motorstopp i Delawarefloden. Filmen är ett av bevisen i en stundande skadeståndsrättegång efter olyckan, som inträffade i Philadelphia 2010 och krävde två liv. (Scanpix)

3. Skriet såld för rekordpris

 


Det blev ett nytt auktionsrekord för Edvard Munchs målning Skriet. Tavlan från 1895 klubbades för drygt 800 miljoner kronor efter tolv minuters budgivning på Sotheby´s i New York. (Scanpix)

4. Flöt i land 650 mil bort

 


En japanregistrerad motorcykel som försvann i samband med tsunamin 2011 har flutit i land i Kanada, 650 mil bort. Ägaren är glad att hans motorcykel återfunnits men är samtidigt lite orolig. (Scanpix)

5. Mysteriet med spionen i väskan

 


Den brittiske MI6-agent som 2010 hittades död i en väska i London kan ha stängt in sig själv. Det hävdar experter, trots att polisens försök att rekonstruera bedriften i det uppmärksammade fallet misslyckats hundratals gånger. (Scanpix)