Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-24 15:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/webbtv/2012/06/02/mest-sedda-vecka-22/

Veckans mest sedda

Mest sedda vecka 22

Rätta artikel

En svensk elvaåring smart som en professor, en hund som sprang 170 mil, Loreen och starka bilder från Florida där en kannibal sköts ihjäl. Här är de mest sedda tv-klippen från veckans om gått.

1. Kannibal ihjälskjuten i USA (OBS! Varning för starka bilder!)

 

Det tros vara en knarkpsykos som låg bakom den bisarra händelse i Florida där en naken man ertappades med att äta av en annan naken man. Offret fick tre fjärdedelar av sitt ansikte uppätet och hans tillstånd uppges vara allvarligt men stabilt. (Scanpix)

2. Linus, elva, smart som en professor

 

Linus Hovmöller Zou är elva år och smart. Så smart att han hjälpte sin pappa, professor i kemi, att äntligen knäcka en tuff vetenskaplig nöt. (Scanpix)

3. Prometheus trailer

 

I rymden kan fortfarande ingen höra dig skrika. Med ”Prometheus” snickrar Ridley Scott vidare på mytologin från sin berömda science fiction-klassiker ”Alien” och lyckas bryta ny mark, tycker Fredrik Strage. Här är trailern.

4. Se Loreen hylla sitt största fan

 

Mängder av folk stod redo att välkomna Loreen hem till Sverige när hon kom till Arlanda på måndagskvällen. (Nyhetsbolaget)

5. Hund med vilja av stål

 

Ett gäng cyklister som var på väg från Kina till Tibet fick oväntat sällskap under resan. En herrelös hund slog följe med cyklisterna och peppade de som halkade efter på den 170 mil långa cykelturen. (Scanpix)