Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Veckans mest sedda

Mest sedda vecka 22

En svensk elvaåring smart som en professor, en hund som sprang 170 mil, Loreen och starka bilder från Florida där en kannibal sköts ihjäl. Här är de mest sedda tv-klippen från veckans om gått.

1. Kannibal ihjälskjuten i USA (OBS! Varning för starka bilder!)

 


Det tros vara en knarkpsykos som låg bakom den bisarra händelse i Florida där en naken man ertappades med att äta av en annan naken man. Offret fick tre fjärdedelar av sitt ansikte uppätet och hans tillstånd uppges vara allvarligt men stabilt. (Scanpix)

2. Linus, elva, smart som en professor

 


Linus Hovmöller Zou är elva år och smart. Så smart att han hjälpte sin pappa, professor i kemi, att äntligen knäcka en tuff vetenskaplig nöt. (Scanpix)

3. Prometheus trailer

 


I rymden kan fortfarande ingen höra dig skrika. Med ”Prometheus” snickrar Ridley Scott vidare på mytologin från sin berömda science fiction-klassiker ”Alien” och lyckas bryta ny mark, tycker Fredrik Strage. Här är trailern.

4. Se Loreen hylla sitt största fan

 


Mängder av folk stod redo att välkomna Loreen hem till Sverige när hon kom till Arlanda på måndagskvällen. (Nyhetsbolaget)

5. Hund med vilja av stål

 


Ett gäng cyklister som var på väg från Kina till Tibet fick oväntat sällskap under resan. En herrelös hund slog följe med cyklisterna och peppade de som halkade efter på den 170 mil långa cykelturen. (Scanpix)