Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-12-19 06:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/bostad/savannens-toner-i-nordiskt-ljus/

Bostad

Savannens toner i nordiskt ljus

Vardagsrummet är en blandning av afrikanska detaljer, och en och annan svensk. Lampan är från Julie & Clark, soffan hittade Jonas på BoConcept, fåtöljen i fårskinn är från Duxiana, ryamattan från NK.
Bild 1 av 7 Vardagsrummet är en blandning av afrikanska detaljer, och en och annan svensk. Lampan är från Julie & Clark, soffan hittade Jonas på BoConcept, fåtöljen i fårskinn är från Duxiana, ryamattan från NK.
Myspys i köket. Bordet kommer från ROOM, stolar från Stalands och lampan från Posh Living.
Bild 2 av 7 Myspys i köket. Bordet kommer från ROOM, stolar från Stalands och lampan från Posh Living.
Bild 3 av 7 En asiatisk hörna i badrummet: spegeln är köpt på Spiti, Ganeshafiguren kommer från Raija.
Bild 4 av 7 Köksbänken med fin kakaoburk från Mormors Bageri, skärbrädan från Cordon Bleu, salt- och pepparburkar från Kapstaden. Fruktstället hittade Jonas i Paris.
Bild 5 av 7 Den inglasade uteplatsen blir som ett växthus, och det är här olivträden trivs som bäst.
Bild 6 av 7 Sekretären i björk från tidigt 1800-tal är arvegods, liksom ljusstakarna i silver och mässing.
Hallen upptas till största delen av fyra stringhyllor, köpta på Duxiana. En av hyllorna är fylld med arbetsmaterial. Jordgloben kommer från Svenssons i Lammhult. Här finns också ett litet, men behändigt arbetsbord. Skivan är av valnöt. I bakgrunden flätade fat från Namibia.
Bild 7 av 7 Hallen upptas till största delen av fyra stringhyllor, köpta på Duxiana. En av hyllorna är fylld med arbetsmaterial. Jordgloben kommer från Svenssons i Lammhult. Här finns också ett litet, men behändigt arbetsbord. Skivan är av valnöt. I bakgrunden flätade fat från Namibia.
Mitt på bländande Saltsjöhöjden i Nacka hittade Jonas Sandström sitt drömboende: en lägenhet i markplan med inglasad uteplats, hundra meter från havet.
Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in