Hoppa till innehållet
Annons Innehåll från GroGro

Nya barnmaten gör vardagen enklare för Mirjam

Från GroGro

Barnmatsindustrin har i princip stått stilla sedan barnmat på burk lanserades för 100 år sedan. 

– Det är nödvändigt att någon kommer in och rör om lite, säger Mirjam Fetouni, 31, som fattat tycke för kyld, färsk och kallpressad mat.

Läs mer om GroGro:s sortiment här

Som mamma till två döttrar, fyra respektive ett och ett halvt år, har Mirjam Fetouni länge hamnat i situationer där hon tvingats köpa rumsvarm barnmat från butikshyllan.

– Hade det funnits rumstempererad mat till vuxna hade jag aldrig ätit det. Jag saknade ett alternativ att kunna köpa något när jag var på språng som jag med gott samvete kunde ge barnen och som jag visste att de skulle äta. Jag har absolut testat burkmat men barnen har inte velat äta det, säger hon.

Mirjam lagade länge i princip all mat till barnen av den enkla anledningen att hon aldrig skulle ge sina barn något hon inte tycker ser aptitligt ut eller smakar gott.

– Med GroGro blir vardagen så mycket enklare. Jag vet att barnen gillar maten och vet att de blir mätta. Mina barn har varit petiga med maten i omgångar, men då har GroGro alltid fungerat. Det blir en stressfaktor när barnen inte äter och då är det skönt att man kan ta till något som är både näringsrikt och som slukas på nolltid.

Mirjam och hennes två döttrar.
Mirjam och hennes två döttrar.

Ger nödvändigt andrum under småbarnsåren

GroGro vill med sin storsatsning på kyld, färsk och kallpressad mat revolutionera hur vi idag ser på den färdiga barnmaten.

– De flesta är medvetna om vad de själva stoppar i sig och vill att även barnen ska få i sig bra mat. Med GroGro behöver man inte tänka, man vet vad man får och det är en enorm lättnad, speciellt under småbarnstiden när både ork och lust kan lysa med sin frånvaro, säger Mirjam.

Hon tror att vem som helst som är på språng och vill få i sig ett gott och färskt mellanmål kommer hitta det de söker i GroGro.

– Det verkligen gott. Till och med jag kan ta en påse som mellanmål.

Läs mer om GroGro:s sortiment här