Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
Annons Innehåll från JM

4 anledningar till att köpa nyproducerat

Från JM

Skillnaden mellan en nyproducerad och begagnad bostad kan vara stor. Och det finns flera fördelar med att köpa en nyproducerad bostad.
Här är fyra av de viktigaste.

Läs mer om JMs nyproducerade bostäder

Du slipper spår av tidigare ägare
I en egen nyproducerad bostad får du börja på nytt. Ingen annans barn har repat golven med sin bobbycar eller ritat på väggarna, och ingen annan har använt duschen. Du är den första som njuter av solen på balkongen, och när du öppnar kylen för att ställa in dina matvaror är det första gången någon gör det. Du slipper spår av andra och vet att allting är nytt och fräscht.

Möjlighet att välja material och inredning
När du köper en nyproducerad bostad får du själv välja material i kök och badrum och vilken inredning det ska vara. Du kan välja vilka tapeter eller färger det ska vara på väggarna och skapa exakt det hem du själv vill ha. Ett kanske bitvis svettigt arbete med tanke hur mycket det finns att välja mellan, men en unik chans att skräddarsy ditt boende – om du vill.

Mer ekonomiskt
Eftersom ingen annan har bott där tidigare behöver du inte betala för att tapetsera om andras konstiga fondväggar eller rädda tidiga ägares märkliga renoveringar. Då en nyproducerad bostad kommer med ett fast pris i stället för en budgivning är det också lättare att från början få koll på hur mycket du kommer att betala för bostaden – något som många tycker är en trygghet på dagens bostads- och bolånemarknad.

Hållbarhet
Hållbarhet har blivit en viktig faktor i de flesta branscher, och i dag byggs hus annorlunda än de gjorde för 50-60 år sedan. Nu bygger man bostäder som ska fungera för dagens människor, men också om 100 år. Sedan 2018 är alla JMs bostäder Svanenmärkta. I miljökraven ingår bland annat att det inte används några miljö- och hälsofarliga kemikalier och att det används hållbara material. Självklart är vitvarorna energieffektiva och kranar i kök, badrum och dusch snålspolande vilket ger en mindre påverkan både på klimatet och din elräkning.

Läs mer om JMs nyproducerade bostäder