Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer
Annons Innehåll från Mitsubishi

Kör en modern hybrid-suv – utan att behöva köpa den

Från Mitsubishi

Med nya motorer, bättre räckvidd och smartare fyrhjulsdrift har Mitsubishi tagit sin suv Outlander Plug-In Hybrid till en ny nivå.

Nu kommer nästa nyhet: Bilen går att privatleasa i Sverige.

Så kan du privatleasa Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid

En stor suv med generösa utrymmen för både passagerare, bagage och teknik som gör det möjligt att köra både på ren eldrift och med bensinmotor. Med Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid skapades en ny nisch i bilvärlden.

Grunden i hybriddrivlinan är två elmotorer som samverkar med en modern bensinmotor av Aktinsontyp. Det finns också ett batteri som när det är fulladdat möjliggör körning på ren eldrift i upp till 45 kilometer, enligt den nya striktare WLPT-körcykeln som anger verklig körning. Det är längre än vad svenskar kör i snitt per dag och räcker oftast för att skjutsa till skolor och träningar, handla och pendla till jobbet. Behöver man köra mer kan batteriet snabbladdas eller så startar bensinmotorn automatiskt och möjliggör riktiga långa resor.

Smart fyrhjulsdrift
Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid har elmotorer på både fram- och bakaxeln. Det betyder att bilen är fyrhjulsdriven, något som ger både stabilitet och bra framkomlighet. Tack vare uppdateringar har systemet blivit ännu smartare än tidigare och har fått fler körlägen som hjälper föraren att hantera olika situationer, till exempel finns ett snöläge som gör det lättare att köra i extremt vinterväder. Fyrhjulsdriften gör det också lättare att dra tunga släpfordon. 

Enkelt att privatleasa
Nu finns Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid tillgänglig för privatleasing. Det är ett enkelt bilägande där allt från service och försäkring till vinterdäck ingår. Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid går att privatleasa i 18 eller 24 månader, kostnaden är från 5 295 kronor per månad.

Bilar finns tillgängliga för snabba leveranser.

 Så kan du privatleasa Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid